Sommerferieafløser som handicaphjælper søges til Gislev

Faaborg-Midtfyn kommune

Jobbet
65-årig mand med ALS søger handicaphjælpere til sommerferie afløsning i ugerne 23-33. Borgeren bor alene i eget hus. Borgeren får supplerende sondemad 2 gange dagligt. Han har respirator, model Trilogi. Det er en fordel, hvis ansøgeren har respiratorisk erfaring, men det er ikke et krav. Ansøgeren vil få 60 timers oplæring i respiratorisk pleje, hvorefter man skal godkendes på Respirations Center Syd.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med ALS, har brug for. Ansøgeren skal være empatisk, nærværende, stabil, robust og have interesse for lige netop denne type job. Ydermere forventes det, at ansøgeren er ansvarsbevidst, loyal og ikke mindst fleksibel.

Arbejdstid
Der er tale om ferieafløsning i ugerne 23-33. Arbejdstiden er fra kl. 08.00-20.15 og fra kl. 20.00-08.15. Der forventes at ansøgeren kan arbejde i begge vagtlag.  

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje

  • Respiratorisk pleje, inkl. rengøring af udstyr

  • Ledsagelse ud af huset

  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Gislev, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Løn
Lønnen er på 132,19  kr./t. + div. tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne fremvise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA-ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Udfyld ansøgning