Sommerferieafløser som handicaphjælper søges til mand med ALS

Vejle Kommune

Er du eksempelvis SOSU elev eller sygeplejestuderende og mangler du et sommerferiejob, der giver dig masser af viden og erfaring indenfor området, som samtidig ser godt ud på CV’et så se her!

Jobbet
Jeg er en udadvendt ung mand på 34 år, som bor i eget hus i Vejle, sammen med min hustru. Jeg har fået diagnosen ALS og søger derfor nogle handicaphjælpere der kan afløse nogle af mine faste hjælpere i ugerne 27-34.

Profil
Jeg søger kvindelige hjælpere der er har et positivt sind, er fleksible og tålmodige. Du skal have en god fysisk form med stærk ryg og arme. Det er vigtigt for mig at du er mødestabil og går til opgaverne med humor og smil. 

Du er eventuelt i gang med Grundforløb 1 eller 2 på SOSU eller måske er du i gang med uddannelsen til SOSU hjælper/assistent eller sygeplejerske el.lign. og kan se fordelen i at have et sommerferiejob, som giver viden og erfaring, der kan skrives på dit fremtidige CV. Du kan i perioden søge faglig viden og sparring hos min hustru, som selv er uddannet sygeplejerske og ydermere er underviser på SOSU uddannelsen. Det er ikke et krav, at du er under uddannelse eller har erfaring.

Arbejdstid
Der er tale om et job som afløser på 37-48 timer om ugen med arbejdstider på alle tider af døgnet. 

 
Opgaver
Jeg har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje

  • Forflytninger

  • Ledsagelse ud af huset

  • Daglige praktiske opgaver

  • At du er min forlængede arm til hverdagens gøremål

 

Borgerens bopæl
Jeg bor i Mølholm, Vejle kommune

Løn
Lønnen på 156,51 kr./t. + tillæg

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal du kunne fremvise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning, hvilket betyder at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan borger kontaktes på telefon 30293135.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Kørekort:
B (Almindelig bil)

 

Udfyld ansøgning