Spændende stilling i Esbjerg - som fast eller afløser

Esbjerg Kommune

Faste medarbejdere søges hurtigst muligt til 60-årig irakisk kvinde, med hjemmerespirator. 

Jobbet 

Faste handicaphjælpere søges til nystartet team hos 60-årig irakisk kvinde. Borgeren sidder i kørestol og er lam fra halsen og ned. Hun har respirator model Trilogy fra Respirationscenter Syd. Hun bor sammen med sin mand i handicapvenlig bolig i Esbjerg Ø. 

Profil 

Hjælperne, vi søger, skal have et gyldigt Respiratorisk bevis fra RCS, være empatiske, nærværende og fleksible samt have lyst til at indgå i et team, hvor man dækker hinanden ind ved ferie og sygdom. Derudover skal ansøgere være af det kvindelige køn, af hensyn til personlig pleje. På arbejdspladsen, som er i privat, er et rigtig dejligt sted at være. Du skal samarbejde med hjemmeplejen, i plejekrævende situationer, og her fungere samarbejdet rigtig godt. 

Alt du skal komme med er lysten til at arbejde med mennesker, samt gøre en forskel. Du får nogle meget kompetente kollegaer, som oplærer dig til at få de nødvendige kompetencer i spil. For at få det respiratoriske bevis, skal du en dag til Odense, så er du klar til at tage selvstændige vagter. 

Arbejdstid 

Der er tale om 2 faste stillinger på min. 28 timer i snit pr. uge. Der er en fast rulleplan, med weekendvagt hver 3. weekend. Det forventes at arbejdstiderne ligger alle ugens dage kl. 07.00 –19.00 og kl. 19.00 – 07.00. 

Der er tale om vågne nattevagter, grundet respiratorisk overvågning. 

Opgaver 

Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver: 

Respiratorisk døgnovervågning 

Personlig pleje 

Løn 

Lønnen er efter overenskomst som ufaglært. 

Ansættelseskrav 

Ved en ansættelse skal den ansatte kunne fremvise en straffeattest. 

Ansøgningsfrist 

Hurtigst muligt. 
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet. 

Ansøgning 

Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du

udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Udfyld ansøgning