Weekendaflaster søges til 4 årig dreng i Hadsten

Favrskov Kommune

Jobbet

Familie i Hadsten søger en weekendaflaster til ca. hver 2. weekend, som skal være aflaster for deres 4 årig (snart 5 årig) dreng med  infantil autisme og mental retardering af lettere grad. 

Han bor sammen med hans forældre, 2 ældre søskende, hvoraf den ene er diagnosticeret med autisme samt familiens kat og hund Luna. Han går i specialbørnehave med behov for 1:1 støtte. 

Han er udfordret på hans sprog og forståelse heraf. Han gør sig forståelig via få og korte sætninger samt piktogrammer. 

Han er en glad dreng med god humor og elsker fysiske lege. Alt fra trampolinhop, løbe, sloges for sjov til legepladser, og han er i sit es. Hvis den kommende medarbejder vil tage ham med i svømmehal af og til, vil det kun være et plus. Drengen elsker vand og har gået til svømning i flere år og er vant til “spillereglerne” i svømmehallen/omklædningsrummet.

Det er vigtigt at man hele tiden er et skridt foran ham, ellers stikker han af og har ikke respekt for fare. I familiens hjem er der låse på alle døre som drengen ikke selv kan låse op. 

For at undgå nedsmeltninger (hvilket sjældent sker) og konflikter bruger familien Time Timer til drengen, hvilket han profiterer godt på.  

Profil
Vi søger en medarbejder med erfaring og forståelse indenfor autisme.

En medarbejder der har mulighed for at være fysisk med drengen, tage på mindre udflugter fx. i svømmehal, men heller ikke er bange for at få jord under neglene.

Ansøgeren skal kunne skabe struktur, være tydelig og stabil. Derudover er det en fordel hvis ansøger har kørekort.

Arbejdstid
Familien er bevilget 20 timer pr. måned. De har et ønske om at timerne ligger en weekenddag hver anden weekend og de resterende timer aftales løbende med familien, men vil sandsynligvis ligge en eftermiddag i de modsatte uger. De endelige dage aftales i samarbejde med familien. 

Opgaver
Drengen har behov for forudsigelighed, struktur og voksenstyring. Familien har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Ledsagelse ud af hjemmet fx. gåture og mindre udflugter

  • Omsorg og nærvær

  • Forudsigelighed, struktur og 1:1 kontakt

Løn
Lønnen gives efter gældende overenskomst ud fra uddannelse og kvalifikationer. 

Ansættelseskrav

Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevises en straffeattest. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt gerne med opstart efter sommerferien. 

Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet. 

 

Ansøgning

Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning