Whistleblowerordning

Team Olivia har siden 2021 haft en whistleblowerpolitik for at anspore medarbejdere og øvrige interessenter til åbent eller anonymt at rapportere om mistænkelige uregelmæssigheder i virksomheden. Denne politik gælder også for Team Olivias nordiske virksomheder, og whistleblowing kan foretages på svensk, engelsk, norsk og dansk.


Hvornår skal man anmelde?

  • Svindel
  • Bestikkelse (levering af gave eller løfte om gave)
  • Tyveri
  • Kriminelle overtrædelser
  • Alvorlige fejl eller afvigelser
  • Inhabilitet (når en beslutningstager/chef har sine egne interesser i en specifik sag)

Hvordan foretager du en anmeldelse?

Rapporterer anonymt til:
Via e-mail: oliviaholding@claimdesk.pwc.se
Via alm. post: Team Olivia, Claimdesk PwC, 11397 Stockholm, Sverige
 
Hvis du har spørgsmål omkring dette, er du velkommen til at kontakte HR-chef for Team Olivia: ann.surtell@teamolivia.se

 

Anonym

Jeg er bruger hos Focus People, og har været det siden marts 2013. Jeg har egen hjælper og af og til bruger jeg deres vikar. Jeg synes, at Focus People støtter og opbygger mig meget. Deres personale er altid venlige og imødekommende. Focus People hjælper mig med jura og ved til- og afgang. Jeg er glad og tilfreds med ordning. Den glade anonyme bruger.

Brugeren ønsker at være anonym

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen

Carsten Bloch Jensen

Nu har jeg haft Focus People til at styre min BPA-ordning siden 2012, og det har bare fungeret siden første dag. De er søde og hjælpsomme, når man ringer til dem og hjælper gerne med at løse store som små problemer. De har min allerstørste anbefaling.

Carsten Bloch Jensen