Whistleblowerordning

Team Olivia har siden 2021 haft en whistleblowerpolitik for at anspore medarbejdere og øvrige interessenter til åbent eller anonymt at rapportere om mistænkelige uregelmæssigheder i virksomheden. Denne politik gælder også for Team Olivias nordiske virksomheder, og whistleblowing kan foretages på svensk, engelsk, norsk og dansk.


Hvornår skal man anmelde?

  • Svindel
  • Bestikkelse (levering af gave eller løfte om gave)
  • Tyveri
  • Kriminelle overtrædelser
  • Alvorlige fejl eller afvigelser
  • Inhabilitet (når en beslutningstager/chef har sine egne interesser i en specifik sag)

Hvordan foretager du en anmeldelse?

Rapporterer anonymt til:
Via e-mail: oliviaholding@claimdesk.pwc.se
Via alm. post: Team Olivia, Claimdesk PwC, 11397 Stockholm, Sverige
 
Hvis du har spørgsmål omkring dette, er du velkommen til at kontakte HR-chef for Team Olivia: ann.surtell@teamolivia.se

 

Superglad for vores samarbejde

I 2009 overgik jeg fra Horsens Kommune til Focus People. Focus People har varetaget alle opgaver for mig de sidste 5 år såsom at lave løn, hjælpe med at finde medarbejdere - ja stort set alt hvad der måtte være af opgaver, så ordner Focus People det for mig. De er altid søde og venlige, når jeg henvender mig telefonisk. Jeg er så superglad for mit samarbejde med Focus People.

Peter Bleis

Har altid følt mig værdsat

Jeg har været vikar nu i ni år, og Focus People var mit første vikarbureau, som jeg altid har været meget glad for at arbejde for. Jeg har altid følt mig meget værdsat hos jer. I vidste, hvad jeg havde af kompetencer og erfaring, og I var rigtig gode til at matche mine vagtønsker med mine favorit kunder.
 
Samtidig kendte vi også lidt til hinanden, noget jeg savner meget i de bureauer, jeg kører for nu. I det hele taget savner jeg meget at være vikar hos jer.
 
Jeg betragter det at være vikar som en livsstil, og jeg er jo faktisk direktør i eget liv. Det er mig, der bestemmer hvor, og hvornår jeg gerne vil arbejde, og det passer perfekt ind i mit familieliv. Vi rejser meget, og så har jeg tit brug for at være arbejdsfri en måned men arbejder så til gengæld hver dag måneden forinden. Det er en super mulighed at have.
Susanne Laursen

De lever op til deres opgave

Jeg har haft hjælperordning siden 1997, dengang alt blev ordnet gennem kommunerne. I 2010 havde jeg en opfølgning på min BPA og fik valget om selv at styre og ordne lønninger til mine hjælpere, det vil sige være arbejdsgiver. Det var for mig en alt for stor opgave, så jeg valgte at tage en ekstern arbejdsgiver. Jeg tog derfor kontakt til Focus People, som blev min eksterne arbejdsgiver. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det har bare fungeret fra dag et, de lever op til deres opgave, de er positive, der er altid hjælp at hente. Deres lønindberetningssystem fungerer og er nemt og overskueligt. Til trods for, at det hele fungerer, får jeg 2-3 gange om året en mail, hvor de spørger, om alt er vel. Det gør mig glad. De ting gør, at jeg stadig er ved Focus People og anbefaler dem til andre.

Karina Andersen