Vi støtter danske hospitalsklovne

Vi støtter danske hospitalsklovne

Igen i år støtter Focus People de Danske hospitalsklovne, fordi de skaber en tryg og positiv oplevelse for børn på hospitalerne.

Nyeste forskning viser, at børn håndterer smerte nemmere med en hospitalsklovn. Det kan Helle Nygård Kristensen konkludere efter at have lavet en Ph.d.-afhandling om lige præcis børns oplevelse af smerte i samspil med hospitalsklovne.

På Danske Hospitalsklovnes hjemmeside står der i en artikel, at Helle Nygård Kristensen udtaler:

"Vi kan konkludere, at hospitalsklovne gør en forskel. Vi kan se, at børn får lettere ved at håndtere en smerte eller en smertefuld procedure, når de er sammen med en hospitalsklovn”.

Focus People støtter i år Danske Hospitalsklovne og har gjort det igennem flere år. Jesper Baungaard, direktør hos Focus People, udtaler om den nyeste forskning:

”Danske Hospitalsklovne er en hjertesag for os og et helt naturligt valg, når det kommer til sponsorater. Vi hilser den nyeste forskning meget velkommen, og glæder os over, at der bliver forsket i relationer, der kan hjælpe børn og voksne igennem svære tider og lange sygdomsforløb.

En af vores grundlæggende kerneværdier er indsigt, som er viden eller forståelse opnået gennem undersøgelser, erfaring eller tænkning. En sådan afhandling om et emne, der fremmer forståelsen for børns smerteoplevelse og relationen mellem børn og danske hospitalsklovne er helt i tråd med vores kerneværdier”.

Se mere om Focus People kerneværdier

Kilde citat / Artikel: Ny forskning: Børn håndterer smerte nemmere med en hospitalsklovn